Robertson, Chad

Brødbog

Lindhardt og Ringhof, 2022. 362 s. Illustreret i farver. Indbunden. Fremstår ulæst.

Brødbog. Pænt, helt rent eks. der fremstår ulæst. “BRØDBOG” er skrevet af Chad Robertson, en erfaren men visionær bager, der ikke er bange for at tænke ud af brødboksen og prøve noget nyt. I sin bog fortæller Chad om al den nyeste viden om kort, mel, gæring og surdejsstartere, som han har brugt til at skabe nye og banebrydende opskrifter på brød. Chad Robertsons “BRØDBOG” indeholder 13 grundopskrifter på forskellige brødtyper såsom rugbrød, hvedebrød, fladbrød, boller, knækbrød, pizza- og pastadej m.m. Også veganere og glutenallergikere kan få gavn af Chads opskrifter, da han også har udformet brødopskrifter, der opfylder deres behov. Foruden grundopskrifterne er bogen også fyldt med lækre opskrifter og idéer til madretter, der passer godt sammen med hjemmebagt brød. Uanset om du har en ti år gammel surdejsstarter parat eller blot ønsker at lære brødbageriets bedre kunst at kende, vil “BRØDBOG” være fuld af brugbar information og sætte dig ind i håndværket og videnskaben bag velsmagende og næringsrige brød.

250,00 DKK

Udsolgt

Shopping Cart
Scroll til toppen