Alsbo, Emil – Kaltoft, Morten

Osteria 16

Strandberg Publishing, 2020. 290 s. Illustreret i farver. Heftet.

Osteria 16. Fremstår ulæst. I “Osteria 16” deler Emil Alsbo og Morten Kaltoft 80 enkle opskrifter fra deres populære og sæsonbaserede italienske antipasti-restauranter. De to venner, Morten Kaltoft og Emil Alsbo, åbnede i 2014 deres første restaurant Osteria 16 på Vesterbro i København. Deres simple, men smagfulde moderne italienske familieserveringer blev omgående en succes, og senere etablerede de også restauranterne Spaghetteria, Osteria 16 Ravnsborggade, og Osteria 16 Pesce. Til kogebogen “Osteria 16” har de udvalgt 80 retter, som viser spændvidden og kvaliteten af maden på deres restauranter. Deres opskrifter viser, hvordan du med få råvarer af høj kvalitet og en nænsom tilberedning nemt kan skabe velsmagende og uhøjtidelige madoplevelser. Morten Kaltoft blev uddannet kok på Era Ora, og var med til at åbne Famo 51 og Famo Metro.

200,00 DKK

Udsolgt

Shopping Cart
Scroll til toppen