ÅBNINGSTIDER ANTIKVARIATET – INDRE BY

INDRE BY

Mandag-Fredag kl. 11-17-30

Lørdag lukket

Læderstræde 9, kld. – København K

Tlf. 33156256

WEBSHOP WWW.KURIOSA.DK

ÅBNINGSTIDER ANTIKVARIAT & KAFFEBAR – ØSTERBRO

ØSTERBRO 

Mandag-Torsdag kl.10-17

Fredag 10-16

Lørdage pt. lukket

Ø.Farimagsgade 73, kld. København Ø

Tlf. 31396162

WEBSHOP WWW.KURIOSA.DK

Forfatteraften 27.august: Hans Henrik Appel & Barrison-feberen

Forfatteraften 27.august: Hans Henrik Appel & Barrison-feberen

Tirsdag d. 27. august kl. 18-20 – kr. 150,- inkl. et glas vin og snack

Barrison-feberen & Fin de siecle

BARRISON-FEBEREN: Det er navnet på den “feber”, der bredte sig i slutningen af 1800-tallet i kølvandet på 5 søstre, der optrådte på de største varietéscener i både USA og Europa. Overalt hvor de optrådte blev de hyldet som stjerner, – og de udkom på postkort og som porcelænsfigurer.

Deres efternavn var Barrison, men ikke mange kendte søstrenes fattige Københavnske baggrund. Den historie har historiker Hans Henrik Appel optrevlet i sin bog Barrisonfeberen – her fortæller han, hvordan det hele gik til.
Kom og hør med d.27. august kl.18, når litteraturhistoriker Maja Lykketoft interviewer ham om hans arbejde med bogen, om Barrison-feberens udbrud, om underholdningsindustrien i slutningen af 1800-tallet, om kvindebilleder, moral og nyromantik i tiden omkring fin de siecle

Det hele sker hos Bøger & Kuriosa d. 27. August kl. 18. Her har du også mulighed for at købe bogen til en fordelagtig pris. Prisen for deltagelse er 150,- og inkluderer et glas vin og en sandwich. Husk forhåndstilmelding på Mobilpay 38470 af hensyn til traktement.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig og få information omkring vores nyheder her på webshoppen samt gode tilbud og rådgivning til at opnå de bedste læseoplevelser.

BESØG WEBSHOPPEN

ANTIKVARIAT & BOGCAFÉ

ANMELDELSE I POLITIKEN