Se kurv “Danske Slotte og Herregårde. Bd. 1: Nordøstsjælland.” er blevet tilføjet til din kurv.
Adriansen, Inge
Fyrstelige Måltider. Herregårdshistorie 13
Gammel Estrup, 2017. 219 sider. Illustreret s/h og farver. Indb. kart.
Herregårdshistorie bind 13: Fyrstelige måltider. Indhold: Det middelalderlige fyrstemåltid fra Marsk Stig til Valdemar Atterdag cirka 1300-1350 / Jette Linaa et al. Inge Adriansen: Kakebille, konfekt og krydderier – om Christian 2.s fyrstelige husholdning i fangenskabet på Sønderborg Slot. Lennart S. Madsen: Måltiderne i Hans den Ældres borgestue – en hertugs hofordninger. Helle Reinholdt: Safran, sukker og masser af kål – Frederik 2.s fest på Skanderborg. Gunvor Maria Juul: Anna af Sachsen – krumtap for udviklingen af landbrug og gastronomi i Sachsen. Biskoppens bord / Peter Mose Jensen et al. Bodil Møller Knudsen: Til bords med prinsesse Charlotte Frederikkes familie i Ludwigslust, 1784-1806. Jesper Munk Andersen: Mellem fortrolige venner og fornemme retter – et kongeligt taffel i Katedralskolens gård 1843. Marie Aaberg Andersen: Til middag hos Greven – en historie om herskabets mad på Gammel Estrup i begyndelsen af 1900-tallet. Mirja Thaulow: Det største kongelige taffel i 90 år – Christian 10.s 25-års regeringsjubilæum på Christiansborg Slot i 1937. Bettina Buhl: Amalienborgs hofkonditor Gert Sørensen – en folkelig, arbejdsom og kongelig konditor. Fra grød til galla – nyt kongeligt køkken 1967-2017 / Birgit Jenvold et al. Pænt
175,00 DKK
Udsolgt