Meyer, Claus
Meyers bageri
Lindhardt & Ringhof, 2009. 222 s. Illustreret i farver. Indbunden
Meyers Bageri. Pænt, helt rent eks. Meyers Bageri er skrevet til dig som ønsker at bage bedre brød, end du gjorde sidst og bedre brød end de fleste andre. Derfor introducerer jeg dig for korn og meltyper, du muligvis ikke kender, og som ikke fås overalt. Jeg forklarer omhyggeligt, hvordan du kan variere og forbedre dine ælte- hæve- og afbagningsmetoder, og hvad din indsats betyder for dit brød. Mit inderste ønske er, at du oplever dit dejtrug blive til et steinwayflygel. Start med at læse det indledende afsnit, juster dine metoder, bag herefter så meget du kan, så lover jeg, at du hurtigt bliver en endnu bedre bager.
150,00 DKK
Udsolgt
Relaterede varer
- Dessert & Bagning
École des Cuisinières. Méthodes, Élémentaires, Économiques, Cuisine, Patisserie, 0ffice.
900,00 DKK