ÅBNINGSTIDER ANTIKVARIATET – INDRE BY

COVID-ÅBNINGSTIDER:

Åben for afhentning af bestilte bøger:

Hverdage 15-17.30 – Lukket lørdage

Læderstræde 9, kld. – København K

Tlf. 33156256

ÅBNINGSTIDER ANTIKVARIAT & KAFFEBAR – ØSTERBRO

COVID-ÅBNINGSTIDER:

Forretningen på Østerbro holder lukket foreløbig.

Alle bestillinger afhentes i vores forretning i Læderstræde 9 – afvent venligst bekræftelse.

Ø.Farimagsgade 73, kld. København Ø

Tlf. 31396162

SE VORES WEBSHOP

Pølsemageri – teknik, opskrifter og historie

Pølsemageri – teknik, opskrifter og historie

175,00 DKK

Forfatter: Breinholt Schou, Jens

Pølsemageri. Teknik, opskrifter og historie. Fremstår ny og ubrugt. En håndbog i at lave sine egne pølser. Med praktiske råd om råvarer, kemi, pølsestopning og konservering, samt opskrifter på moderne og klassiske pølsetyper.

Butik:

BKK

Øster Farimagsgade 73, 2100 København Ø

Vandkunsten, 2013. 197 s. Illustreret i s/h. Heftet.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 617985 Kategori:

Comments are closed.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig og få information omkring vores nyheder her på webshoppen samt gode tilbud og rådgivning til at opnå de bedste læseoplevelser.

ANTIKVARIAT & BOGCAFÉ

ANMELDELSE I POLITIKEN