Arrangementer

DIGTE OM DYR OG DET DER LIGNER

ONSDAG D. 28.FEBRUAR KL.18.30 - 20 på Øster Farimagsgade 73
Kim Skotte læser op af sine dyredigte og fortæller om naturlyrikkens renæssance i en tid, hvor det at digte om dyr kan føles som et kapløb med tiden. Fra Ovids ’Metamorfoser’ til vore dages anfægtede økopoesi har digterne til alle tider været vigtige formidlere mellem mennesket og resten af naturen. I en tid hvor det føles påtrængende vigtigt, at mennesket oplever sig selv som en del af naturen og ikke adskilt fra den, har den natursansende digtnings blik på dyr og planter en rolle som feltguide til et nyt og mindre ’udbytterigt’ forhold mellem menneske og natur. I sine to seneste digtsamlinger ’365 – et år i haiku’ og ’Naturlige erindringer’ har bymennesket Kim Skotte digtet om dyr og det, der ligner. Hvor økopoesien fokuserer på den truede natur, koncentrerer hans digte sig i højere grad om biofilien – glæden man som menneske uvilkårligt føler ved mødet med dyr. Skotte, der til daglig skriver om film, litteratur og musik i Politiken, vil fortælle om naturpoesien, om sine erfaringer med at skrive haiku-digte som kombineret poesi og nærværs-terapi og ikke mindst om det forhold til naturen som ’allerede erindring’, der ligger bag den aktuelle digtsamling ’Naturlige erindringer’. Der vil blive læst op fra begge digtsamlinger undervejs, lige som der naturligvis også vil kunne købes og signeres bøger i forbindelse med arrangementet.

TILMELDING ER GRATIS MED PÅKRÆVET: RING ELLER SMS TIL 31396162

MØD PETER LANGDAL

ONSDAG D. 20.MARTS KL.18.30 - 20 på Øster Farimagsgade 73
Hvordan skaber man en kunstnerisk oplevelse …og hvordan får man skidtet ”ud over rampen!” Med afsæt i erfaringer fra sit eget liv,og sit arbejde med klassiske og nye tekster - og ny og gammel musik - fortæller opera- og teaterinstruktør Peter Langdal bl.a. om: Hvordan man skaber en teateroplevelse i øjenhøjde med sit publikum? Hvordan “læser man med maven”? Hvordan man ud fra snævre begrænsninger i kan lykkes med at sætte noget stort i sving? Hvordan man vækker et sovende publikum? Hvad rutinebrud kan føre til! Hvordan navigerer man mellem kaos og orden? Hvad er forholdet mellem improvisation og strategi?
Få et kig ind i Peter Langdals hemmelige kreative værksted.TILMELDING ER GRATIS MED PÅKRÆVET: RING ELLER SMS TIL 31396162 ELLER KLIK NEDENFOR FOR ONLINE TILMELDING

Shopping Cart
Scroll til toppen