Arrangementer

FORFATTER-AFTEN HOS BØGER & KURIOSA

Bøger & Kuriosa på Øster Farimagsgade byder i sensommer og efterår på to forfatterinterviews med to kvindelige forfattere, der begge har skrevet selvbiografiske romaner: autofiktion, dokumentarroman. Genren har mange navne og denne genre ser vi nærmere på med udgangspunkt i forfatternes seneste udgivelser.

(Foto: Maja Lykketoft) 

26. august kl. 18.00 Kan du møde Birgithe Kosovic

Birgithe Kosovic har med sin seneste udgivelse “Det, du ikke vil vide” (2020) undersøgt sin jugoslaviske fars vrede og ophav.

(Foto: Les Kaner)

7. oktober kl. 18.00 kan du møde Malene Lei Raben

Malene Lei Raben beskriver i “Fruen” (2019) sin omtumlede 70´er opvækst med en utraditionel, charmerende, men selvcentreret mor. 

I samtale med Maja Lykketoft fortæller de to forfattere hver især om deres ærinde, de tematiske hovedspor og om autofiktionens svære vilkår.  Vi skal høre om valg og fravalg i arbejdsprocessen, og om hvordan det virvar af tråde en familiehistorie altid er spundet af, kan ende med at blive til en storsælgende livsfortælling.

Bøger & Kuriosa holder til på Øster Farimagsgade 73 og til begge arrangementer åbnes dørene kl. 17.30

kl. 17.30 – Der kan købes drikkevarer og snacks før og under interviewet.
Kl. 18.45 – bliver der åbnet for spørgsmål og diskussion.
K. 19.15 –  Mulighed for at købe bøgerne signeret.

Prisen for foredraget er  kr. 75,- Da der er begrænset med pladser på bogcaféen bedes du tilmelde via mobile pay 26735590. Skriv navnet på forfatteren emnefeltet. Du kan også ringe til Bogcafeen på tlf. 31396162 og reservere plads. 

Tilmeld dig vores

Nyhedsbrev

Skriv din email herunder for at modtage vores spændende nyhedsbrev.

Shopping Cart
Scroll til toppen