Handelsbetingelser

Når du handler på vores hjemmeside
Det skal være nemt og gennemskueligt at handle på kuriosa.dk – både når du handler til dig selv, eller hvis du ønsker at sende en gave.

Du kan betale med de mest almindelige betalingskort. Du kan vælge levering.

Har du spørgsmål vedrørende din ordre eller bytte/retur, er du meget velkommen til at kontakte os: 2100@kuriosa.dk eller tlf. 31396162.

Her på siden kan du læse mere om vores handelsbetingelser.

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger
Antikviteter, Bøger & Kuriosa
CVR: 43442473
Gammel Mønt 27 st
1117 København K
Danmark

Email: 2100@KURIOSA.DK
Telefon: 31396162
Etableringsdato: 01-07-2001

Priser & betaling
Når du handler på kuriosa.dk kan du anvende følgende betalingsmetoder:

– Visakort
– Mastercard
– Bank Overførsel

Der tages ikke kortgebyr ved betaling hos os.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra butikken. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Alle priser er i danske kroner (DKK) inkl. moms. Alle priser er med forbehold for slåfejl eller inddateringsfejl ved opskrivninger.

Levering
I Danmark sender vi altid til en fast pris for forsendelse på 40 kr til den nærmeste postbutik jf. den oplyste leveringsadresse. Vi benytter DAO & BRING.

Vi ønsker at give dig den allerbedste kundeservice. Vi gør alt, hvad vi kan, for at levere inden for 2-5 hverdage. Dog kan der være omstændigheder, der gør, at det tager lidt længere tid.

Genudsendelse
Glemmer du at afhente din pakke på posthuset, skriver forkert adresse eller nægter modtagelse, sendes pakken retur til os, hvorefter vi sender dig en mail med et tilbud om en genudsendelse af varen, såfremt du ønsker dette mod et håndteringsgebyr.

Fortrydelsesret
Hvis du fortryder dit køb, har du 14 dages fortrydelsesret gældende fra den dag, varen er modtaget.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives til 2100@kuriosa.dk. I din meddelelse skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering
Du skal sende varen retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer ansvaret for varen fra tidspunktet for varens levering.

Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder emballagen på varen.

Varen skal returneres til:
Bøger & Kuriosa
Øster Farimagsgade 73, kld
2100 Kbh. Ø

Du kan også – mod forudgående aftale – fortryde købet ved at give tydelig meddelelse herom og aflevere den personligt på ovenstående adresse efter aftale.

Reklamationer
Når du handler hos os har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du kan få varen ombyttet eller pengene tilbage afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Fragtskader skal anmærkes ved modtagelsen af varer til firma.

Privatlivspolitik

Vores kunders personlige oplysninger deles ikke med tredje part, medmindre dette er nødvendigt for at kunne fuldføre ordren.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere inden for “rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Reklamationsretten ophører, såfremt varen har overskredet sidste anvendelsesdato.
Du bedes i den forbindelse kontakte os på 2100@kuriosa.dk.

Ændringer
Kuriosa forbeholder sig retten til at ændre i handelsbetingelserne uden forudgående varsel.

Shopping Cart
Scroll til toppen