ET BARNS BEHOV, NÅR FORÆLDRENE SKAL SKILLES

Særlig henvendt til forældre, der overvejer skilsmisse, skal skilles eller er skilt. Andre er også velkomne.

Oplæg ved psykolog og forfatter Lars Rasborg

Tirsdag den 24. marts kl. 16.30-18.00.

Skilsmisse kan være en lettelse for barnet, men indebærer næsten altid også et tab. Har forældrene problemer i samarbejdet, er tabet større. Og får forældrene nye partnere, som måske endda har børn, kan også det forøge barnets oplevelse af tab.

På den anden side er der masser af muligheder for, hvordan forældre kan mildne tabet, hvorved det bliver muligt for barnet at bære det. Derved baner forældrene vej for, at barnet kan trives, udvikle sig og ligefrem vokse gennem tabet. På lidt længere sigt vil mange børn opleve, at de ikke kun har mistet, men også får noget, når forældrene er gladere, når nye mennesker kommer ind i dets liv, og når det åbner nye muligheder. 

Efter et oplæg vil der være mulighed for spørgsmål, kommentarer og dialog.

I cafeen kan der købes hjemmebagt brød, kage, varme og kolde drikke.

HUSK tilmelding på tlf. 31396162 – pris kr. 65

Lars Rasborg er cand.psych., specialist i klinisk børnepsykologi og praktiserende psykolog. Gennem 40 år har han beskæftiget sig med børns udvikling og med, hvordan de voksne kan støtte den. Han har desuden skrevet artikler og bøger. Hans bog, Sunde børns problemer (2. udg., 2018), handler blandt andet om metoden spejling, som forældre kan anvende med henblik på at mildne barnets oplevelse af tab.

Shopping Cart
Scroll til toppen