ET SPÆDBARN HAR BRUG FOR FORÆLDRE DER IKKE ER PERFEKTE

Søndag d. 1.marts kl. 10-11.30

Allerede som spæd udvikler sig bedst, når det ikke kun møder tilfredsstillelse, men også frustration. Hvis forældrene kun vil gøre alt det rigtige, kan spædbarnet komme til at mangle erfaringer med at blive frustreret og komme igennem det.

Særligt når man venter et barn eller lige er blevet forældre, kan det være svært at se positivt på at frustrere barnet. Går man alligevel ind på tanken, ville man kunne opleve, at det bidrager til, at man ser mildere på sig selv og sine ’fejl’ og ’mangler’. Det giver en ny frihedsfølelse, både barn og forældre vokser af.

Efter et oplæg vil der være mulighed for spørgsmål, kommentarer og dialog. Arrangementet knytter sig til kommentaren fra Kristeligt Dagblad.

Der kan købes friskbagte morgenboller, kaffe, te – eller måske lidt sødt… Spædbørn er meget velkomne, men vi henstiller til, at barnevogne parkeres på fortorvet uden for forretningen.

Husk tilmelding på tlf. 31396162 – pris 65,- kr.

L

Lars Rasborg er cand.psych., specialist i klinisk børnepsykologi og praktiserende psykolog. Han har gennem 40 år arbejdet med børns udvikling, og med hvordan de voksne kan støtte den. Han har desuden skrevet artikler og bøger. Hans kronik ’Børn trives bedst, når de ikke kun får, men også mangler’ handler om dagens tema. Den blev bragt i Kristeligt Dagblad den 30. oktober 2019 og kan læses HER

Shopping Cart
Scroll til toppen