FORFATTERVANDRING#2 – HERMAN BANG & LUDVIGSBAKKE

4.DECEMBER KL. 17

I december kan du tage med på den anden forfattervandring i en række af vandringer udviklet og guidet af Lise Lotte Frederiksen. Måske mødte du hende på turen med Inger Christensen? Ellers har du her en chance for at stifte bekendtskab med en utrolig vidende og erfaren guide. Lise Lotte har 14 års erfaring med guidede ture i København og har derudover et omfattende kendskab til dansk og engelsk litteratur.

På vores anden vandring kan du følges med Herman Bang, når Lise Lotte går en tur i Ludvigsbakkens verden. Følg med rundt i kvarteret på Østerbro og bliv klogere på Herman Bang, og særligt på hans roman Ludvigsbakke.

Vi mødes kl. 17 i bogcafeen på Østerbro og går i samlet flok herfra. Turen varen 1-1,5 timer og slutter i bogcafeen, hvor Lise Lotte runder af med en diskussion og samtale om forfatteren. Der kan købes div. varme og kolde drikkevarer i cafeen både før og efter arrangementet.

Billetter koster kr. 75,- og kan forudbetales med mobilpay (38470) eller direkte i bogcafeen. Der er et begrænset antal pladser så husk forudbestilling.

Shopping Cart
Scroll til toppen