FORFATTERVANDRING #4 EMMA GAD

Tirsdag d. 5.februar kl. 17-18.30

Emma Gad – er langt mere end takt og tone! Vi besøger hendes grav på Holmens Kirkegård og taler om hendes forfatterskab. Hvad kan hun lære os i dag?

Emma Gad er i dag næsten synonymt med hendes bog Takt og Tone. Men Emma havde derudover en stor produktion af tekster til både aviser og tidsskrifter, hun var meget aktiv i foreningsarbejde og arrangerede flere udstillinger. Arbejdet havde til hensigt at skaffe midler til godgørende formål for kvinder. Emma Gad producerede også flere skuespil der både blev opsat på store scener i København og siden på turneer.

Emma Gad bliver den fjerde i rækken af vores forfattervandringer, som startede med Inger Christensen og fortsatte med Herman Bang og sidst Henrik Nordbrandt. Alle turene er udviklet og guidet af Lise Lotte Frederiksen, som du måske har mødt på vores tidligere ture. Lise Lotte har 14 års erfaring med guidede ture i København og har derudover et omfattende kendskab til dansk og engelsk litteratur.

Vi mødes kl. 17 i bogcafeen på Østerbro. Vejret bestemmer, om vi bliver i cafeen og evt. afslutter med en gåtur eller går først og derefter returnerer til afsluttende snak og læsning i cafeen. Er du i tvivl, så ring på dagen og hør nærmere. Turen varer ca 1-1,5 time.

Der kan købes div. varme og kolde drikkevarer i cafeen både før og efter arrangementet.

Billetter koster kr. 75,- og kan forudbetales med mobilpay (38470 mrk. Gad) eller direkte i bogcafeen. Der er et begrænset antal pladser så husk forudbestilling.

Billetter koster kr. 75,- og kan forudbetales med mobilpay (38470) eller direkte i bogcafeen. Der er et begrænset antal pladser så husk forudbestilling.


Shopping Cart
Scroll til toppen