FORFATTERVANDRING #5 HANS SCHERFIG

Tirsdag d. 5.marts kl. 17

Satiriker, maler, digter, forfatter, kommunist… Kært barn har mange navne. De fleste gymnasiebørn kender Scherfig for Det forsømte Forår. Men Scherfig ønskede faktisk at ernære sig som maler – en aggressiv øjensygdom satte dog en bremser for dette. I stedet fik Danmark ikke bare en eminent forfatter – men også en utrolig satiriker, der ikke var bange for at udtrykke sine holdninger.

I marts går vi en tur i Classensgadekvarteret og besøger lektor Blomme! Er Scherfigs romaner stadig aktuelle? Kom med og find ud af det!

Hans Scherfig bliver den femte i rækken af vores forfattervandringer, som startede med Inger Christensen og fortsatte med Herman Bang, Henrik Nordbrandt og sidst Fru Emma Gad.  Alle turene er udviklet og guidet af Lise Lotte Frederiksen, som du måske har mødt på vores tidligere ture. Ellers har du her en chance for at stifte bekendtskab med en utrolig vidende og erfaren guide. Lise Lotte har 14 års erfaring med guidede ture i København og har derudover et omfattende kendskab til dansk og engelsk litteratur.

Vi mødes kl. 17 i bogcafeen på Østerbro og går i samlet flok herfra. Turen varen 1-1,5 timer og slutter i bogcafeen, hvor Lise Lotte runder af med en diskussion og samtale om forfatteren. Der kan købes div. varme og kolde drikkevarer i cafeen både før og efter arrangementet.

Trænger du til noget litteratur om Hans Scherfig kan du se og købe vores udvalg her: SE OG KØB HANS SCHERFIG

Billetter koster kr. 75,- og kan forudbetales med mobilpay (38470) eller direkte i bogcafeen. Der er et begrænset antal pladser så husk forudbestilling.

Shopping Cart
Scroll til toppen