FORFATTERVANDRING #6 – H.C. ANDERSEN

Tirsdag d. 2.april kl. 17

Til lykke til H.C.Andersen. I dag er det den store, danske forfatters fødselsdag og det skal fejres! Vores store og verdensberømte Andersen behøver vist ingen introduktion. Vores tur begynder med slutningen: Den gamle og døende H.C. Andersen blev passet af fru Melchior på Roligheden. Vi ser på kvarteret omkring Gl. Kalkbrænderivej. Og hører om hans sidste fortællinger. Tante Tandpine er en af dem.

Hans Christian Andersen bliver den sjette og sæsonens sidste forfattervandring. Alle turene er udviklet og guidet af Lise Lotte Frederiksen, som du måske har mødt på vores tidligere ture. Ellers har du her en chance for at stifte bekendtskab med en utrolig vidende og erfaren guide. Lise Lotte har 14 års erfaring med guidede ture i København og har derudover et omfattende kendskab til dansk og engelsk litteratur.

Vi mødes kl. 17 i bogcafeen på Østerbro og går i samlet flok herfra. Turen varen 1-1,5 timer og slutter i bogcafeen, hvor Lise Lotte runder af med en diskussion og samtale om forfatteren. Der kan købes div. varme og kolde drikkevarer i cafeen både før og efter arrangementet.

Hvis du har lyst til at læse noget om eller af H.C. Andersen kan du købe og bestille her: BØGER AF OG OM H.C. ANDERSEN

Billetter koster kr. 75,- og kan forudbetales med mobilpay (38470) eller direkte i bogcafeen. Der er et begrænset antal pladser så husk forudbestilling.

Shopping Cart
Scroll til toppen