TORSDAGS JAZZ – JAZZ BY HEART

Torsdag d. 28.marts kl. 19.30

Jazz By Heart er en sjælden musikalsk oplevelse. Den udspringer af en intim relation og unddrager sig enhver musikalsk grænsedragning. Her spilles sange, der “normalt” går under betegnelsen jazz, bebop, blues, bossa nova, country, folk og rock. Repertoirevalget handler altid om den fantastiske sang – uanset om det er Rogers & Hart, Bill Evans, Jobim eller Jimi Hendrix der har skrevet den. Lyden er nøgen, og arrangementerne fokuserer på vokal og guitar krydret med percussion og electronica. Jazz By Hearts udtryk samler sig om Karin Juhls varme jazzede stemme og Daniel Van Kranendonks stilfulde guitarspil, der indeholder både klassisk jazzudtryk og frække licks, der leder tankerne hen på rock’n roll. Jazz By Heart blev dannet i 2008 og har siden spillet mere end 1000 koncerter i Danmark, Canada, Polen, Spanien, Portugal, Italien og Frankrig.

Billetter koster kr. 100 – beløbet kan betales med Mobilpay 38470 (mrk.heart) eller direkte i bogcafeen. Husk at forudbestille 🙂

Lyt til Jazz by Heart
Lyt til Jazz by Heart


Anmeldelse af CD AMALGAMATING 5 ud af 6 stjerner fra Berlinske Tidende, Kjeld Frandsen ”Musik af intim karakter, om end hverken spinkel eller smal. Det er musik, som man ikke sidder overhørig, og som primært handler om relativt kendte værker, der bliver drejet på en ny og overraskende – men aldrig fortænkt – facon… Alle bliver de fornyet på en speciel, men meget musikalsk måde.”

Shopping Cart
Scroll til toppen