PSYKEN I HVERDAGEN – OM VIDENSKAB FOR ALLE

Torsdag d. 5.september 2019 kl. 16.30-18

Vi kan ikke se psyken og måle og veje den, som det hedder sig, at man gør i rigtig videnskab.

Naturvidenskab og særligt fysik bruges som topeksemplet på, hvad rigtig videnskab er, og det er sandt, at man kan måle og veje meget inden for fysik. Men der er også en hel del, man ikke kan måle og veje, eller hvor det først lykkes efter mange års forskning.  Et eksempel er Einsteins tyngdebølger, som man har ledt efter i 100 år, før det endelig i 2016 lykkedes at måle noget, som sandsynligvis var Einsteins tyngdebølger. I fysik forsker man således seriøst i fænomener, som man ikke kan se – i håb om en dag at blive bekræftet i, at man har fat i noget.

Selv om psyken er noget helt andet end fysikkens fænomener, kan vi alle lære af et fag som fysik, når det gælder vor egen omgang med psyken i hverdagen.

Efter et oplæg om, hvordan vi alle kan omgås psyken videnskabeligt i hverdagen, vil der være mulighed for spørgsmål, kommentarer og dialog.

Tilmelding på mail/telefon eller via Mobilpay 38470. Prisen er kr. 60,-. Der kan købes div. vand, kaffe, brød og sødt i cafeen forud for arrangementet.

HUSK FORHÅNDSTILMELDING

Shopping Cart
Scroll til toppen