- Du kan ikke tilføje "Skovfolk og skytte. Beretninger fra århundredskiftet. (Herregårdsliv bd. 4.)" til kurven, da varen ikke er på lager.
Adriansen, Inge
Fyrstelige Måltider. Herregårdshistorie 13
Gammel Estrup, 2017. 219 sider. Illustreret s/h og farver. Indb. kart.
Herregårdshistorie bind 13: Fyrstelige måltider. Indhold: Det middelalderlige fyrstemåltid fra Marsk Stig til Valdemar Atterdag cirka 1300-1350 / Jette Linaa et al. Inge Adriansen: Kakebille, konfekt og krydderier – om Christian 2.s fyrstelige husholdning i fangenskabet på Sønderborg Slot. Lennart S. Madsen: Måltiderne i Hans den Ældres borgestue – en hertugs hofordninger. Helle Reinholdt: Safran, sukker og masser af kål – Frederik 2.s fest på Skanderborg. Gunvor Maria Juul: Anna af Sachsen – krumtap for udviklingen af landbrug og gastronomi i Sachsen. Biskoppens bord / Peter Mose Jensen et al. Bodil Møller Knudsen: Til bords med prinsesse Charlotte Frederikkes familie i Ludwigslust, 1784-1806. Jesper Munk Andersen: Mellem fortrolige venner og fornemme retter – et kongeligt taffel i Katedralskolens gård 1843. Marie Aaberg Andersen: Til middag hos Greven – en historie om herskabets mad på Gammel Estrup i begyndelsen af 1900-tallet. Mirja Thaulow: Det største kongelige taffel i 90 år – Christian 10.s 25-års regeringsjubilæum på Christiansborg Slot i 1937. Bettina Buhl: Amalienborgs hofkonditor Gert Sørensen – en folkelig, arbejdsom og kongelig konditor. Fra grød til galla – nyt kongeligt køkken 1967-2017 / Birgit Jenvold et al. Pænt
175,00 DKK
Udsolgt