ÅBNINGSTIDER ANTIKVARIATET – INDRE BY

COVID-ÅBNINGSTIDER:

Åben for afhentning af bestilte bøger:

Hverdage 15-17.30 – Lukket lørdage

Læderstræde 9, kld. – København K

Tlf. 33156256

ÅBNINGSTIDER ANTIKVARIAT & KAFFEBAR – ØSTERBRO

COVID-ÅBNINGSTIDER:

Forretningen på Østerbro holder lukket foreløbig.

Alle bestillinger afhentes i vores forretning i Læderstræde 9 – afvent venligst bekræftelse.

Ø.Farimagsgade 73, kld. København Ø

Tlf. 31396162

SE VORES WEBSHOP

Historien om danskernes mad i 15.000 år

Historien om danskernes mad i 15.000 år

100,00 DKK

Forfatter: Buhl, Bettina

Historien om danskernes mad i 15000 år. Med udvalgte opskrifter fra gamle danske kogebøger. Som ny og ulæst. Indhold: Oldtidens spisekammer 13.000 f.Kr.-1050 e.Kr. ; Et køkken med salt og rodfrugter 1050-1660 ; Arnebænken i den åbne skorsten 1660-1880 ; Komfurkøkkenet og madpakken 1880-1910 ; Danmark i krig og krise 1910-1950 ; Det industrielle køkken 1950-1972 ; En mangfoldighed af råvarer og spisevaner 1972-2010 ; Hvad er dansk madkultur?

Butik:

BKK

Øster Farimagsgade 73, 2100 København Ø

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri i samarbejde med Dansk Landbrugsmuseum, 2012. 128 s. Illustreret i farver. Indbunden. 

På lager

Varenummer (SKU): 618143 Kategorier: , , , ,

Comments are closed.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig og få information omkring vores nyheder her på webshoppen samt gode tilbud og rådgivning til at opnå de bedste læseoplevelser.

ANTIKVARIAT & BOGCAFÉ

ANMELDELSE I POLITIKEN